en | fr | ru    
 
Familie Keylogger - de onzichtbare keystroke loggerVerborgen gevaren

Vandaag de dag wordt internet niet alleen maar aanzien als een wereldwijd netwerk dat mensen voorziet van informatie, spijtig genoeg wordt het steeds vaker aanzien als een soort gevaar. Het kan leiden tot overspel, snel afgeleide kinderen en andere gevolgen. De variëteit aan chat-ruimtes, pornosites, dating sites (welke vaak toegankelijk zijn voor iedereen) vertegenwoordigt het verborgen gevaar voor relaties in uw familie en de veiligheid van uw kinderen.

Sommige mensen denken dat dit allemaal geen gevaar inhoudt en worden vaak het slachtoffer omwille van hun naïviteit. Diegenen die de ernst van de situatie weten in te schatten kunnen zulk een ramp afweren.

Hoe kan je jezelf beschermen op het internet? Het antwoord is – Family Keylogger! Deze toetsenbord logger onthoudt alle toetsaanslagen die worden gedaan door eender welke gebruiker wanneer u weg bent. Family Keylogger geeft deze informatie daarna weer in een simpel tekstbestand. Je familie zal niks vermoeden aangezien de keylogger compleet onzichtbaar zal zijn voor hen. Family Keylogger zal ook alle informatie over verzonden e-mails, bezochte websites en het opstarten van programma’s bijhouden. Zo weet je onmiddellijk wat je partner op internet doet en met wie uw kinderen contact hebben wanneer u niet thuis bent! Family Keylogger is de beste bescherming tegen online gevaren!

Waarom Family Keylogger installeren?

1. Met de hulp van Family Keylogger kan u uw kinderen beschermen tegen online gevaren

Kinderen vandaag de dag bezoeken vaak chat-ruimtes en verkiezen om te communiceren over het internet. Ze beseffen vaak niet het gevaar achter de profielen van hun “vrienden”. Velen trachten hier misbruik van te maken. Uw kind kan bijvoorbeeld het telefoonnummer of het adres doorgeven. Zulke informatie kan zeer nuttig zijn voor een dief.Pedofielen maken ook vaak gebruik van het internet om het vertrouwen van kinderen voor zich te winnen. Het communiceren met deze mensen vormt een groot gevaar voor uw kinderen. Kinderen nemen dit niet altijd even serieus. Uw kind enkel waarschuwen voor deze situaties is niet voldoende. Ze zijn veel te naiëf.

Als je echt bekommert bent om de online veiligheid van uw kinderen. Kan je maar beter weten welke websites uw kind bezoekt en met wie zij praten. Zulk een controle is echter niet haalbaar, u kan onmogelijk op elk moment uw kind controleren.

Dus hoe kan u uw kinderen beschermen? De toetsenbord logger kan in verborgen-modus werken en u informeren over de websites die uw kind bezoekt, zodat u kan voorkomen dat uw kind malafide webpagina’s bezoekt. U krijgt ook de informatie over de “internet vrienden” van uw kind, zodat u hen kunt beschermen tegen criminelen en pedofielen. U kan uw kind beschermen op het internet zonder dat hij/zij dit vermoedt.

2. Met de hulp van Family Keylogger kan u uw partner betrappen op overspel

Chat-ruimtes en dating-sites werden niet enkel gemaakt om vrienden te maken, maar ook voor affaires. In zulk een manier dat uw man, vrouw, vriend, vriendin u kan bedriegen. Natuurlijk is vertrouwen van vitaal belang voor een goede relatie, maar als uw partner vaak dating-sites en chat-ruimtes bezoekt. Kan u maar beter controleren of hij/zij u bedriegt.Bezoekt uw vrouw vaak chat-ruimtes? Wilt u weten wat ze tegen anderen zegt? Bezoekt uw man graag dating-sites? Nu kan je partners betrappen op heterdaad!


Het is zeer makkelijk om vreemdgaande partners te betrappen met Family Keylogger. Zijn primair doel is om problemen in uw familie met betrekking tot het internet op te lossen.

Family Keylogger zal uw partner betrappen zelfs wanneer u niet thuis bent. Uw partner zal zeker met klem ontkennen dat hij of zij u bedriegt, maar zal u het ooit zeker weten? Family Keylogger onthoudt de informatie over websites die uw partner bezoekt en met welke mensen hij of zij praat. Family Keylogger zal onzichtbaar zijn voor uw partner. Dus als u uw partner op heterdaad wilt betrappen heeft u geen privé-detective nodig. Gebruik gewoon Family Keylogger, het zal uw privé-detective zijn, 24 uur per dag en zal zonder veel moeite vreemdgaande partners betrappen!